Luisterboeken

Wij hebben twee meditatie luisterboeken voor u gemaakt.
Ze helpen u te ontspannen en zelfs in slaap te komen. Gebruikt u ze twee of meermalen per week dan zult u merken dat het bijdraagt tot uw lichamelijke en geestelijke balans.

De meditaties zijn te koop via Praktijk Zuid. Stuur hiervoor een e-mail naar ons. De luisterboeken kosten € 12,00 incl. BTW per 2 inclusief elektronische verzending.

Grounding meditatie 30 minuten
Deze meditatie versterkt je bewustzijn gericht op “IK BEN hier-en-nu” Het helpt je gedachten en gevoelens te integreren. Deze meditatie ondersteunt het proces van het loslaten van thema’s uit je verleden en het open en kalm tegemoet treden van de toekomst. De ontspanning helpt je angst en onrust los te laten en je met een open houding in contact met je omgeving te brengen. Het is een zeer krachtige meditatie met verreikende gevolgen voor mensen die hem regelmatig gebruiken. Deze meditatie duurt 30 minuten en brengt je daarna terug in je actieve bewustzijn zodat je je taken direct daarna op kan pakken.

ken-mellor-grounding-meditatie-30-minuten-gesloten

Beluister hieronder een fragment van deze meditatie.

Grounding meditatie 45 minuten
Deze meditatie versterkt je bewustzijn gericht op “IK BEN hier-en-nu”Het helpt je gedachten en gevoelens te integreren. Deze meditatie ondersteunt het proces van het loslaten van thema’s uit je verleden en het open en kalm tegemoet treden van de toekomst. De ontspanning helpt je angst en onrust los te laten en je met een open houding in contact met je omgeving te brengen. Het is een zeer krachtige meditatie met verreikende gevolgen voor mensen die hem regelmatig gebruiken. Deze meditatie duurt 45 minuten en heeft een open einde. Je kan hem gebruiken om te ontspannen voor zolang als je wilt, of je kunt hem gebruiken om in slaap te vallen.

ken-mellor-grounding-meditatie-45-minuten-open

Beluister hieronder een fragment van deze meditatie.